Control de l’estrès davant de les entrevistes de treball i d’altres activitats cara al públic

| 1 comentari

Dijous 6 de febrer de 2014, 19h – Sede Madrid, Plaza de las Cortes 4

imagesEl Diccionari dela RAE defineix l’estrès en la seva de primera accepció, com ” Alteración física o psíquica de un individuo por exigir a su cuerpo un rendimiento superior al normal “. Per la seva part, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix el fenomen de l’estrès com “les reaccions fisiològiques que en el seu conjunt preparen l’organisme per l’acció”.

Més ampliament podríem dir que el terme estrés està associat a l’estat que es produeix el fets que generen angoixa. Quan un subjecte rep demandes que li resulten excessives, pot començar a sentir ansietat i a experimentar diversos símptomes, que en casos extrems poden arribar a paralitzar-lo .

Moltes vegades, al enfrontar-nos a situacions noves en la nostra vida apareixen signes d’agitació que no sempre sabem controlar i que en determinades circumstàncies, com en les entrevistes de treball, poden arribar a produir estrès amb conseqüències negatives generalment als nostres interessos.

La xerrada pretén oferir-nos pautes per a superar aquestes situacions i enfrontar-nos a elles amb les majors garanties d’èxit possibles.

La ponent serà Amparo Botella de Figueroa, llicenciada en Psicologia Clínica (UOC), col.legiada en el COP de Madrid. Consultora sènior en RRHH especialitzada en outplacement, desenvolupament d’equips, formació, coaching i grafologia, amb més de vint anys d’experiència. Ha treballat en DBM España, UNICONSULT A.I.E. i ha col.laborat amb empreses de head hunting com Seeliger i Conde, i Heidrick & Strugles, entre d’altres. En l’actualitat treballa en règimen de free-lance en asesoría i orientació de carrera.

Esperem que aquesta proposta us resulti interessant

Un comentari

  1. Muy buena herramienta para las personas jovenes con tal de afrontar las situaciones estresantes. Una vez alcanzado el control sobre el estrés que cada uno experimenta en momentos importantes de la vida , a parte de conllevar un grado más alto de exito en la acción y el comportamiento de la persona, dicho control sobre el estrés es muy importante también para el bienestar físico y psicológico de la persona. Cientificamente esta reconocido que el estrés es uno de los determinantes de salud, siendo éste uno de los factores principales que contribuyen al desarrollo un diversos tipos de enfermedades somáticas y psíquicas. Felicitaciones por la creación de la sesión ”Control del estrés”.

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.