UOCMeet: La co-creació a les xarxes de colaboració

| Cap comentari

Conversem amb el Ramon Sangüesa i amb l’Ignasi Alcalde sobre el concepte de Worknetting: la co-creació en xarxes de col·laboració.
Worknetting és un desenvolupament nou de treball en xarxa social en internet dirigir a construir relacions en xarxa on persones i organitzacions veritablement col·laboren amb un interès comú, ja sigue co-creant productes, serveis o idees, organitzant esdeveniments, administrant, compartint experiències…

Durant la sessió vàrem abordar una sèrie de suposicions al voltant del concepte de col·laboració, en particular de treball i projectes col·laboratius:

Compartim algunes experiències positives i negatives en l’inici de projectes des de la perspectiva del networking (les relacions importen per arribar a treballar) i les analitzem com a exercici de worknetting (el treball conjunt importa per iniciar veritables relacions professionals).

Què fa que una xarxa de col·laboració comenci i es mantingui? I una d’innovació? Quin paper juga l’intercanvi de coneixement en el procés? És el mateix innovar que aprendre? Quin paper juga el ritme d’aprenentatge per mantenir xarxes de treball efectives? I, per cert, què entenem per una xarxa de treball efectiva?

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.