UOCmeet ecommerce: eMascaró i Letsbonus

| 2 comentaris

El proper 20 de setembre a les 19:00h tornem a convocar una nova edició d’UOCmeet per debatre sobre l’ecommerce. Comptarem amb Toni Mascaró (eMascaro) i Ricard Castellet (LetsBonus), dos professionals amb àmplia experiència en aquest àmbit. Aquesta edició se celebrarà en la seu de la UOC a l’Avinguda Tibidabo, 39-43 de Barcelona (mapa).

L’any 2001 l’ecommerce a Espanya va aconseguir la xifra record de 9.200,7 milions d’euros de facturació, que significa un increment del 25,7% comparat amb l’any 2010 segons dades de la CMT. L’ecommerce a Espanya segueix madurant i, per exemple, la venda online de peces de vestir creix un 72% en 2011 i aconsegueix els 350 milions d’euros.

Aquesta dada contrasta amb la davallada del consum tradicional i parla d’una tendència fonamental: el consumidor en temps difícils es preocupa més pel preu i, en general, en internet es poden trobar molt bons preus. Però no és l’única variable: també estem davant un canvi en els hàbits de consum, especialment per les agències de viatges i operadors turístics, el transport terrestre, el màrqueting directe i els jocs d’atzar i apostes. Moltes empreses tradicionals estan adaptant la seva proposta per tal de que l’experiència del comprador sigui la millor possible.

Seu de la UOC
Avinguda Tibidabo, 39-43 de Barcelona
Accesos
FF.CC.: AV.Tibidabo
BUS: 60, 73 i 123

Evento de networking – Organización de eventos y venta de entradas online con amiando

2 Comentaris

  1. Bon estiu a tots, ens veiem al setembre!

  2. Pingback: Toni Mascaró | Resumen evento eCommerce en la UOC

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.