APP i nous serveis mòbils: Luis Zabala i Ferran Güell

| 3 comentaris

Un de cada quatre espanyols utilitza aplicacions mòbils diàriament en els seus smartphones o tablets, el doble que a l’inici de l’any (quan eren cinc els milions d’espanyols que usaven apps). Estem davant d’un dels fenòmens més rellevants de l’actual context econòmic i de comunicació, on el nostre país té una posició de lideratge tant en utilització com en desenvolupament.

El nombre de descàrregues diàries d’aplicacions a Espanya arriben als 2,7 milions. El proper 13 de desembre a les 19:00h debatrem al Espai Fòrum del FAD (Plaça dels Àngels 5-6) sobre el considerable augment en el nombre d’usuaris d’APPs amb:

Luis Zabala: Director and co-founder en Knoid Technologies (Linkedin). Zabala realitzarà una visió general de les aplicacions i de les tendències de futur més rellevants. Knoid duu a terme els serveis per estimular la demanda i les vendes a través del desenvolupament de plataformes i dispositius TIC, especialment per crear noves experiències en el punt de venda.

Ferran Güell: Innovation & Channel Marketing Director at Privalia (Linkedin). Güell analitzarà el cas de Privalia, el club privat de compra online de primeres marques amb descomptes de fins a un 70%. En l’actualitat, més de 9 milions de persones realitzen compres online a través d’aquesta empresa, que també disposa de la seva pròpia aplicació.

LLOC
Espai Fòrum del FAD
Plaça dels Àngels 5-6

Veure mapa més gran

Us hi esperem!

Evento de networking – Organización de eventos y venta de entradas online con amiando

3 Comentaris

  1. Pingback: UOCmeet: APP y nuevos servicios móviles con Luis Zabala y Ferran Güell « Mosaic

  2. Hola,

    En quin idioma es farà el seminari?

    Gràcies

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.