UOCmeet Smartcities

| 3 comentaris

Atenció: nova data!

El proper 14 de març a les 19h convoquem a la Sala d’Actes del Cibernàrium (Edifici Mediatic, c/Roc Boronat 117 08018), una nova trobada del UOCmeet per debatre sobre Smartcities, un nou concepte que defineix ciutats amb millor qualitat de vida, a la vegada que més sostenibles a nivell econòmic i mediambiental.

En aquest concepte juguen un paper molt important les TIC, ja que tracten d’oferir infraestructures, serveis i prestacions per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i potenciar la participació dels habitants, garantint una major eficiència en la gestió dels recursos i donant suport a un desenvolupament basat en la competitivitat i capacitat per créixer econòmicament.

Debatrem sobre les possibilitats d’aquest model de ciutat amb:

Pilar Conesa, pionera en l’impuls de les Smart Cities, fundadora i directora de Anteverti, empresa que assessora a directius i organitzacions en l’adaptació a nous entorns, innovant i fent ús de les noves tecnologies. És també Directora de l’Smart Cities World Congress.

Júlia López Ventura, coordinadora d’Estratègia Smart City a l’Ajuntament de Barcelona, amb un ampli coneixement en gestió de projectes locals i pan-europeus amb un alt component TIC. És enginyera superior de Telecomunicacions per la UPC. La podeu seguir al Twitter (@jlopezventura)

Esperem trobar-vos a tots!

LLOC
Edifici Mediatic
carrer Roc Boronat 117

Evento de networking – Organización de eventos y venta de entradas online con amiando

3 Comentaris

  1. Com a analista qualitatiu de mercats i planner estic molt interessada en veure quin enfoc comunicatiu es fa de les Smart cities. Fins d’aquí uns dies!

  2. Es pot seguir no presencialment? Salutacions.

  3. Estic molt interessat en UOCmeet Smartcities i en el que pot suposar a nivell de l’estalvi energètic el desemvolupament global de les smartcities en tot el món.

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.