UOCmeet Internet of Things

| Cap comentari

El proper dijous 16 de maig a les 19h. tindrà lloc la propera edició d’UOCmeet a l’Auditori Mobile World Centre – Espai Movistar (c/Fontanella 2, Plaça Catalunya cantonada Portal de l’Àngel). En aquesta ocasió debatrem sobre el tema: Internet of things.

Durant els últims anys, el nombre d’usuaris de Smartphones no ha parat de créixer. Aquesta expansió dels dispositius intel·ligents permet desenvolupar un concepte nascut a finals dels 90 a l’Institut de Tecnologia de Massachusetts, l’Internet of Things (internet de les coses), però no ha estat fins aquesta última dècada que aquest concepte ha pres rellevància. Es tracta d’una revolució en les relacions entre els objectes i les persones, o fins i tot entre els objectes entre sí, gràcies a la interconnexió que es produeix entre ells i amb la xarxa, gestionant dades en temps real.

Per això comptarem amb:
Ignasi Vilajosana (@ivilajosana), ens parlarà de la seva experiència com a CEO de Worldsensing, una empresa pionera en el desenvolupament de sensors sense fils. Ha desenvolupat una aplicació per trobar les places d’aparcament lliures de la ciutat.

UOCmeet-vilajosana
Xavier Capellades (@xcapellades), Head of New Products of Innovation a Telefonica Digital, presentarà el projecte Thinking Things, que permet monitoritzar i controlar qualsevol objecte físic.

UOCmeet-capellades

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.