UOCmeet: Esport 2.0

| Cap comentari

inscripcio_catDimecres 22 d’ abril a les 18.30 h
Mobile World Centre (c/ Fontanella, 2 – Barcelona)

D’uns anys ençà, les noves tecnologies han irromput en diversos àmbits i el món de l’esport no n’ha estat una excepció. Internet però sobretot les xarxes socials, les comunitats que s’hi creen, i les aplicacions mòbils han propiciat una noves maneres de viure i practicar l’esport. Han posat en moviment persones habitualment inclinades al sedentarisme i han socialitzat aficions sovint individuals com el fet de córrer per la ciutat. Cal destacar també que aquestes tecnologies també juguen un paper important en sensibilitzar els usuaris de la importància d’adquirir hàbits de vida saludables i relacionar sovint l’esport amb una nutrició adecuada.

Per saber com hem arribat fins aquí i cap a on va la pràctica esportiva 2.0, evidenciar els canvis, props i contres  que comport, volem conèixer el punt de vista de professionals del sector i emprenedors que han fet possible que avui en parlem.  Ho farem al UOCmeet del 22 d’Abril a les 19 hores.

La sessió es retransmet via “streaming“: http://social.alumni.uoc.edu/uocmeet/streaming/

En col·laboració amb:
Mobile World Centre

Mobile World Centre es una iniciativa público-privada creada por Mobile World Capital Barcelona (MWCB) y Telefónica con el objetivo de acercar a la ciudadanía el mundo de la telefonía móvil y de Internet. Es un espacio para descubrir cómo la transformación mobile está revolucionando las vías de comunicación, nuestro día a día o el entorno social y empresarial. El Centre es un espacio abierto a los ciudadanos que acoge una exposición permanente y ofrece una agenda de actividades vinculadas a la actualidad y a proyectos centrados en la transformación social, cultural, tecnológica y económica de la movilidad. Mobile World Centre es también un punto de información y difusión del resto de iniciativas de MWCB.

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.