UOCmeet Smart city

| Cap comentari

inscripcio_catDilluns 16 de novembre a les 19 h
Fira de Barcelona – Gran Via (Av. Joan Carles I, 64)

#UOCmeet
Smart city expoFacebook UOC Alumni

 En aquesta edició volem apropar-nos al Smart city expo – World Congress, que tindrà lloc del 17 al 19 de novembre a Fira Barcelona. Us convidem doncs a viure una prèvia del saló que compartim amb els propis organitzadors i que ens permetrà debatre al voltant del concepte de ciutats intel·ligents i ciutadania.

Per això comptarem amb Jordi Puigneró (@jordiPuignero), director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, amb Aleix Valls (@aleixvalls), director d’emprenedoria i innovació de Mobile World Capital i responsable de 4YFN, i amb David Serrano, conseller-director general de Districlima i graduat-ambaixador de la UOC.

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.