Lideratge creatiu

| Cap comentari

lideragePer aquesta sessió dedicada al lideratge creatiu vam poder comptar amb el president de UOC Alumni, Ricard Ruiz de Querol, Doctor per la UOC en Societat de la Informació i el Coneixement amb la tesi “Políticas públicas de sociedad de la información en Cataluña: 1993-2003“. Ruiz de Querol compta amb una llarga trajectòria professional al voltant de la comunicació i l’empresa on destaca la seva etapa com a consultor de la Fundació Barcelona Media, un centre tecnològic dedicat a l’aplicació de la recerca i la transferència de coneixement com a eina per a l’impuls de la competitivitat del sector de les comunicacions i els mitjans de comunicació. També fou fins l’any 2008, director de Societat de la Informació de Telefónica.

Lideratge Creatiu

L’objectiu de la sessió era reflexionar al voltant de nous tipus de lideratge, de les seves implicacions organitzatives i de la translació de tot això a la projecció comunicativa de líders i empreses.

Ricard Ruiz va donar algunes pistes sobre com organitzar la innovació i la flexibilitat des del lideratge, o el que és el mateix de quina manera s’han d’adaptar les estructures organitzatives i les relacions personals en el si de les empreses per respondre als reptes de la societat del coneixement, de l’empresa xarxa i del context econòmic actual.

Vam parlar sobre emprenedoria i lideratge, i, finalment, ens vam preguntar si estan o no preparades les organitzacions per aquest canvi, si són adequades les seves estructures, els seus equips, la seva cultura organitzativa i els seus canals de comunicació.

A partir de l’experiència del ponent, però també a partir de les experiències del públic assistent a les seves organitzacions i empreses, vam intentar esbrinar quins són aquests nous models, els seus valors, competències i característiques.

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.