Col·laboració efectiva

| Cap comentari

images (1)En aquesta ocasió vam reflexionar sobre els avantatges de fomentar la col·laboració dins de les organitzacions per ser més competitives en la nova economia anomenada “L’economia de la Col·laboració”, i del per què i com compartir dins de les organitzacions explorant algunes eines i casos d’èxit.

En un món tan complex com l’actual, la col·laboració és totalment necessària per generar coneixement, innovació i equilibri social.

Si ens parem a pensar, avui dia és complicat trobar activitats socialment útils que tinguin com a base la tasca estrictament individual. La col·laboració i el treball col·laboratiu ens brinden grans fortaleses: integren els esforços individuals, aprofiten les capacitats diverses de cada integrant, divideixen el treball d’acord amb funcions específiques per poder aconseguir uns resultats plurals. En teoria és així però últimament, per la gran irrupció de les múltiples eines col·laboratives, es parla molt dels beneficis del treball col·laboratiu en els quals hi ha certs mites que han de ser aclarits.

En aquesta sessió vam comptar amb Ignasi Alclade:

Graduat en Multimèdia  per la UOC.  Ha estat responsable de Grups de Treball on line a ACC10. També ha estat Consultor/ Project Manager a  IES (Institut Estudis de la Salut)  i cap de projectes multimedia a Lavinia Interactiva. A la UOC ha estat consultor de diverses assignatures relacionades amb la col·laboració.

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.