Xarxes i opcions professionals: dos conceptes clau pel nostre futur.

| Cap comentari

buscar-trabajo2En pocs anys han aparegut diferents factors que han transformat la nostra forma de relació a través de les xarxes professionals.

La sessió de setembre va córrer a càrrec de Rosaura Alastruey, directora de ProyectosTIC i consultora amb una àmplia experiència en el terreny del networking i les xarxes professionals, vam repassar els factors que hi ha al darrera d’aquest canvi de paradigma i, amb exemples pràctics, vam conèixer les principals xarxes, eines i recursos, que acompanyen aquests canvis.

Estar connectat, ésser presents, conèixer aquestes xarxes i saber diferenciar, així com saber a quines és important estar connectat, què s’hi pot fer i quins beneficis ens poden aportar és igual de necessari per a tots per això la sessió s’adreçava tant a les persones que tenen un lloc de treball com a les que estaven en procés de recerca o canvi.

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.