Les aplicacions educatives (app)

| Cap comentari

aprenentatgeEn aquesta sessió vam intentar donar una visió de les apps educatives, des de l’experiència i adreçada a pares, mares i educadors.

Vam comptar amb Miquel A. Torrico, llicenciat en Psicopedagogia per la UOC. Va aportar la seva experiència de més de set anys en educació primària. A més, a treballat dos anys a Londres (preschool teacher) i des de en fa quatre intervé en l’àmbit de l’orientació educativa com a psicopedagog en un centre públic de Martorell. També exerceix de tutor en els Estudis de Psicopedagogia de la UOC.

Amb ell vam abordar el paper que juguen les tecnologies en l’educació dels nostres fills. També vam fer una llambregada a l’ús que en fan ells i a la preparació de pares i mestres per entendre el món de les tecnologies. 

Vam conèixer el món de les aplicacions per smartphones i tauletes així com moltes apps educatives que ofereixen amplies oportunitats per a l’aprenentatge lúdic.  

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.