Comerç de proximitat i noves tecnologies

| Cap comentari

mercatEn aquesta sessió vam debatre sobre com el petit comerç de proximitat s’està adaptant als nous hàbits de consum i a les noves tecnologies, quins passos està fent i on troba els principals problemes. Vam veure com s’adapten a l’online els comerços tradicionals del Mercat de la Independència i vam contrastar-ho amb una iniciativa que va en sentit contrari —que no contraposat—, és a dir traslladant les potencialitats de l’online cap a l’offline.

Vam intentar donar resposta a algunes preguntes com: Quins objectius cerquen els comerciants que s’acosten a l’online? Com afecta al propi comerç? I als consumidors? Com lliguen l’online amb l’offline?

Per aquest UOCtalk vam comptar amb Joan Font, David Marchuet i Santi Castellanos:

Joan Font Moragas:  Gerent / Dinamitzador del Mercat de la Independència de Terrassa.
Web Mercat de la Independència: http://www.mercatindependencia.com/
Facebook Mercat de la Independència: https://www.facebook.com/MercatdelaIndependencia

David Marchuet: SmileTotem
Web: http://www.davidmarchuet.com/bloc/
Twitter: @davidmarchuet

Graduat en Multimèdia per la UPC i amb un títol de grau superior en Realització d’Audiovisuals i Espectacles, té més de 10 anys d’experiència com a project manager és freelance des de 2011 i co-fundador de l’agencia Visual61.com. Creador de SmileTotem.es fa desenvolupament i posicionament web al matí, audiovisuals a la tarda i xarxes socials a les nits.

Santi Castellanos:  llicenciat i màster en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE- Universitat Ramón Llull, “CEMS Master’s in International Management” realitzat a HEC Paris, i poseeix el títol de “Fonaments en Psicologia” de la UOC. Professionalment s’ha dedicat al màrqueting a l’empresa privada. És consultor de màrqueting als Estudis d’Economia i Empresa, a assignatures com ara Direcció de Màrqueting II; Psicosociologia del consum o Tècniques de venda.

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.