Emprenedoria i networking empresarial

| 2 comentaris

El dia 3 de febrer us oferirem una nova sessió del UOCTalk Terrassa ben especial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls. I és que us convidem a Viladecavalls, des d’on celebrarem aquesta nova edició dedicada a l’emprenedoria i el networking empresarial. A sota teniu tots els detalls pràctics. Us hi podeu inscriure des d’aquest enllaç.

emprenedorEl camí emprenedor és complex i requereix que disposem d’un entorn, d’una situació personal i d’un conjunt de competències òptimes. Els factors competencials estan formats pel conjunt de coneixements, habilitats, aptituds i actituds de què una persona disposa per a desenvolupar una activitat de manera òptima, i els posem en joc en cada situació que vivim, tant en àmbits formals com en àmbits informals. Són recursos que podem adquirir amb l’experiència professional o empresarial, l’experiència de vida i amb una bona formació.
Però el món està canviant i la nostra manera de relacionar-nos, comunicar-nos i fer negocis també. Més del 80% dels projectes, col·laboracions, acords i propostes es mouen i cobreixen a través de la xarxa de contactes. El fet de tenir i treballar estratègicament aquesta xarxa professional i/o personal de contactes amb totes les eines i activitats disponibles pot facilitar i ajudar-nos en la nostra tasca empresarial i emprenedora.
Per parlar de tot això comptarem amb la presència de:
Joan Torrent
Doctor en Societat de la Informació i el Coneixement, Internet Interdisciplinary Institute (IN3), Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, i Màster en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Rosaura Alastruey
Experta en Networking i xarxes professionals i directora de la consultora ProyectosTIC. A més la Rosaura és autora de recursos del Màster universitari de Digital Empowerment 
Twitter @rosauralastruey | Linkedin: https://es.linkedin.com/in/rosauralastruey
Ramon Ruiz
Diplomat en CCEE, llicenciat en ITM i ADE per la UOC. Ha treballat 15 anys al sector bancari, 22 anys a la multinacional Sony i des de Gener 2011 a la multinacional Ficosa. Ha passat de professional de l’àrea informatica i de sistemes ERP com el SAP i Oracle a l’àrea de negoci amb què obté un coneixement global i una experiència en l’àrea comercial i del Supply Chain Management.
Quan?
Dimarts 3 de febrer de 2015 a les  19h
En acabat, s’oferirà un refrigeri gentilesa de l’Ajuntament de Viladecavalls on podrem “practicar” el networking!
On?
Sala d’Actes de l’ Escola Municipal de Música Pau Casals  (EMMPC) Plaça Coronel Busquets s/n, Viladecavalls (al costat de la Biblioteca, Masia de Can Turu) Mapa (Pau Clarís  cruïlla Carrer del Baix)

2 Comentaris

  1. Bona tarda,
    M’interessa assistir a la sessió d’Emprenedoria i networking empresarial.
    Sóc estudiant d’ADE a la UOC.
    Salutacions,
    Conchi Segovia

  2. Assitiré amb en Josep Martínez Ros

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.