Paper vs Digital, un debat esgotat?

| 1 comentari

Dimarts 14 d’abril de 2015 a les 19h. Seu UOC de Terrassa (Carrer Colom, 114. Vapor Universitari)

inscripcio uoctalk

En ple segle XXI ens preguntem si té encara sentit parlar de “paper versus digital”. Per això ho hem plantejat als nostres convidats, Joan Carles Navarro i Maria Nunes, que sota la moderació de la doctora Teresa Iribarren, professora i directora del màster d’edició digital de la UOC, discutiran obertament sobre el tema.

Libro-de-papel-y-libro-electrónico

Sortirem enrocats en una idea o aconseguirem eliminar els prejudicis que estan tan sòlidament arrelats en ambdós costats?

En qualsevol cas, al final de la sessió tothom podrà dir-hi la seva perquè com és habitual obrirem el debat als assistents.

Animeu-vos a venir!

Teresa Iribarrendoctora en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora agregada dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, dirigeix el Màster d’Edició digital. Un dels seus àmbits d’investigació és la migració de la literatura a l’entorn digital, tema sobre el qual ha publicat Constel·lacions variables. Internacionalització de la literatura en temps d’Internet (2012, amb Simona Škrabec) i Cultura i tecnologia. Els reptes de la producció cultural a l’era digital (2014, amb Eduard Aibar i Olívia Gassol). Publica posts de divulgació acadèmica al blog Llibre digital. (@TeresaIribarren)

Joan Carles Navarro: Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i postraduat en edició digital, ha treballat durant més de vint-i-cinc anys en multinacionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Actualment és membre d’ARTransforma, associació que procura l’accés a la cultura a col·lectius en risc d’exclusió social, i escriu articles i ressenyes en diferents mitjans d’informació i en el seu blog Restes d’Inestabilitat (restesdinestabilitat.wordpress.com)(@JCarles_Navarro)

Maria Nunes: Catedràtica de llengua i literatura catalanes a ‘ensenyament secundari. És lectora per plaer i professionalment, col·laboradora a la web de literatura i actualitat cultural Llegir en cas d’incendi. És membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. (@mnunesal)

Quan? Dimarts 14 d’abril de 2015 a les 19h

On?  A la seu UOC de Terrassa. Carrer Colom, 114
Inscripcions aquí

Un comentari

  1. Pingback: Dimarts, 14 d’abril a Terrassa | Restes d'inestabilitat

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.