Visita a LEITAT, centre tecnològic

| Cap comentari

logo_leitat2009_pantoneDijous, 29 d’octubre visitem LEITAT

El maig de l’any passat dedicàvem la sessió UOCTalk Terrassa al desenvolupament de la indústria i a l’I+D (aquí). Un dels convidats fou Sergi Artigas Barceló que actualment exerceix la seva activitat professional en el Centre Tecnològic LEITAT d’on és Director d’Estratègia en Innovació. Ens va explicar coses molt interessants sobre el que fan en aquesta empresa vallesana, tant que vam acordar que enguany els hi faríem una visita. Agafeu paper i llapis perquè promet molt!

Què és LEITAT? És un centre tecnològic que té com a objectiu col·laborar amb empreses i institucions afegint valor tecnològic tant als productes com als processos. Centren les seves tasques en la seva investigació, el desenvolupament i la innovació industrial (I+D+2i). En aquest sentit, treballen amb nanotecnologia, materials ignífugs, biosensors, magatzematge d’energia, etc. Podeu consultar la seva pàgina on trobareu molta més informació així com el seu currículum científic.

Quan? Dijous 29 d’octubre a les 19h

On? LEITAT es troba a les afores de Terrassa, al Carrer de la Innovació, 2.  Plànol | Google Maps.

Inscripcions: inscriviu-vos en aquest enllaç. Veureu que us demanem el DNI, requisit per accedir a les instal·lacions de LEITAT.

LEITAT imatge

Deixa un comentari

Els camps obligatoris estan marcats amb *.